Måndag – skolstart

Jaha då var man back in business igen.
Gjorde bort mig på första dagen. Snackade om hemtentan med en brud i min klass. Ingen i min grupp är färdig förresten, skönt att man inte är ensam. I alla fall så pratade vi om tentan och jag skrattade och sa: Det är ju en hel vecka kvar tills den ska in, självklart är jag inte färdig! Vänder mig om och där står läraren. Tjohej vad smart! Hon har gnatat hela terminen om vikten av att skriva en hemtenta under själva terminens gång och inte skjuta allt till sista stund. Hehehe, antar att jag är poppis hos henne efter det här 😉

Dagens irritationsmoment nr1:
Mina nya exklusiva torkarblad gnisslar! Skamligt är vad det är. Blir galen på ljudet och höjer musiken för att slippa höra.  

Dagen irritationsmoment nr2:
Jag råkade i morse hitta de saffransbullar som jag gömt undan för mig själv underst i frysen. Gömde dem så att vi skulle ha något att bjuda på om det kommer folk. Nu kommer folk inte hinna hit innan jag ätit upp dem tyvärr. Karaktär? – NO.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.