Dagens problem

Har i flera dagar känt sug efter en semla. Tror det är Bert Karlssons fel som ältar semlor på både tv och i tidningarna nu. Han har ihop med Anna Skipper (Du är vad du äter) kommit på en supersemla som är nästintill nyttig. Hittar inte receptet just nu men har vi tur kanske det kommer med i den nya bantarboken som Bert och Anna skriver.
Nu åter till mitt problem. Suget efter en semla! Eftersom Göstas är stängt kan vi inte köpa några där och det finns inte en chans i h-vetet att jag ställer mig och bakar så här nära efter julens bakbestyr. Då återstår bara att åka till ICA och köpa vetebullar, fylla dem med mandelmassa och grädde, slänga lite florsocker på locket och VOILÀ! Så får det bli.

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.