Vadan detta!?

Här åker man i godan ro till Gvd för att handla och så är det stängt! Jc och resebyrån stängde redan vid 14. Lindex stängde 16 och på klädstället var det bara reavaror som absolut inte få bytas. Hur lätt är det då på en skala från ett till tio att hitta en födelsedagspresent!?
Undra som flundra om alla affärer är helt stängda i mon då? Är väl en kolröd dag om jag inte missminner mig helt fel. Jaha, men det löser sig säkert, jag brukar lösa det mesta…. i sista stund.

Lyckades köpa nya sådana där V-i-n-d-r-u-t-e-t-o-r-k-a-r-e på macken i Gvd. Har haft ångest för det där i flera veckor. Behövde verkligen nya men de som känner mig vet att det finns ett stort problem. Jag har lite talsvårigheter då det kommer till att säga ordet vindrutetorkare. Blir alltid för snabbt och det enda jag kan få fram är vindruteråtare. Jag kan ju för fan inte gå in på en mack och be om vindruteråtare!!! Det löste sig dock bra idag. Gick fram till hyllan med de små otäckingarna. Efter två sekunder stod en kvinna ur personalen där bredvid och tittade på mig med ögon som var ömkande. Behöver du hjälp med torkarblad (vilket smart ord!), frågade hon. Mmmmm, pep jag fram. Ska jag sätta dit dem åt dig, frågade hon. Mmmmmm, pep jag igen.
En sån trevlig kvinna! Hon förstod precis vad jag behövde. Kunde nöjd, dock fattigare åka därifrån med nya fina t-o-r-k-a-r-b-l-a-d.

Blev en promenad idag också. Lite längre idag, vi ökar sakta men säkert. Dock skulle Nicko nödvändigtvis stanna vid kiosken och köpa färdgodis. Tablettask som tog slut innan vi kom hem. Dessutom jätte-syndade jag idag på ICA där jag köpte chips. Fy Josse! Men man måste ju unna sig lite 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Vadan detta!?”

  1. Trettondagsafton… = orsaken till att affärerna är stängda.

    Vi ska till Väla imorrn, det är öppet. Behöver du nåt nöd-presentkort får du höra av dig… 😉 Förresten så är monopolomgången avklarad. Linda vann (givetvis). Det hela gick mkt snabbt!

Kommentarer inaktiverade.