Vart ska vi åka?

Nu börjar det bli aktuellt att beställa den stora familjeresan 2008. Känns lite konstigt att boka nästa resa redan innan vi har avklarat ”årets” (2007 är snart you know). Vi fick iaf tips om att förhandsboka redan nu vid nyår eftersom vi är så många som åker och vill hamna på någorlunda samma ställe, det är lika bra att följa det rådet. 
Som det ser ut just nu är det jag, Nicklas, Mamma-familjen, Nicklas familj, Morbror och Moster + lillebror. Allt som allt 11 personer. Hujedamej vilket shå det kommer bli på flygplatsen. Jag tyckte det var svårt att hålla koll på Nicklas sist, nu ska 11 pers. försöka hänga ihop. Vadå bäddat för kaos…. 😉
Det gör inget om vi hamnar på olika hotell bara de ligger i närheten av varandra. Fast jag vill nog ligga nära mamma, mammagris som man är. Hon och jag har nog mer lika krav på semester än vad jag och Nicklas har. han vill bara, sova, bada, sova, sola, sova och äta. Hahaha! Med mamma kan man hitta på lite saker, åka på utflykter och shoppa. Viktiga saker!
Men det är svårt att bestämma sig. Resebolag? Vilken strand vill vi vara på? Vilket hotell ska vi ta? Ska vi byta hotell efter en vecka? Vilka ska dela rum?
Vi ska åka med fritidsresor iaf, så långt vet vi säkert.
Jag och gubben kommer nog spendera båda veckorna på samma ställe. Det handlar ju egentligen inte om så många dagar och jag känner på mig att det blir betydligt fler utflykter då än sist. Utflykts-mamma är ju med! Tror inte det kommer bli långtråkigt.
Stränderna som gäller är Kata beach, Karon beach eller Kata Noi beach. Hotellen är nästa dilemma.
Hjälp mig välja kära läsare:

Hotell 1: Karon Beach Resort

Hotell 2: Kata Beach Resort

Hotell 3: Kata Thani Phuket beach Resorts

På Kamala stranden hittade jag det här:
Print Kamala resort
Det kanske kunde vara något?

Tri-Trang beach:
Blue Village Merlin Beach Resort

Får nog ta en tur till mamma ikväll för att snacka Thailand…..igen…… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Vart ska vi åka?”

  1. personligen gillade jag karon becach resort och print kamala resort.
    svårt. men nära till strand och shopping/centrum är ett måste.
    nu läste jag dock inte allt om hotelle, men första anblicken brukar säga en hel del iaf 😉

  2. Karon Beach Resort är förhoppningsvis skitfint. Det är dit vi ska nu när vi åker i feb. Är därför inte så säker på om jag vill åka till samma ställe igen året efter. Lutar åt Kata Beach resort. Men inget är bestämt än.

  3. Om man ska gå efter bilderna så ser Karon Beach Resort eller Kata Beach Resort finast ut. Men jag har aldrig varit i Thailnad så jag har inte en aning=)

Kommentarer inaktiverade.