Brev från polisen och HM katalog

Oj oj oj vad nervös jag blev när posten kom. Låg ett brev till mig från polisen! Neeeej, tänkte jag. Nu jäklar har jag hållt någon kilometer för mycket förbi en kamera någonstans.
Några sekunders hjärtdunk och handsvett innan jag fick upp brevet.
Ähh, stod bara att ägaren anmält att hon fått tillbaka sin cykel! Pust!

Kollade igenom HM:s vårkatalog i morse. Very nice! Vill ha en massa grejer, mest kjolar som vanligt. Får kolla min ekonomi planering innan jag tar steget och beställer. Stod nämligen i mitt horoskop i VR att om jag under året ska åka utomlands bör jag ha pengar med mig för där kan jag fynda. Bra horoskop, borde nog lyssna på det.
Snyggt HM stuff:

kjol1.jpg  kjol2.jpg  kjol3.jpg  kjol4.jpg  klanning.jpg  linne1.jpg  lang-top.jpg

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.