Juldagen del2

Nu har jag fått lite bilder! Vilken kväll! Fullt ös medvetslös till klockan ett, då tappade jag gnistan. Det är alltid likadant, klockan ett pallar jag inte dansa mer. Fötterna värker och kroppen vill inget hellre än att krypa ner i sängen som väntar hemma. Alltid samma sak, varje gång. Börjar bli gammal vettu… Men fram till ett, då är det ös! Förfesten var hos mig för en gångs skull. Massa roligt folk, gott godis och bra musik. Trots att Carro glömt ta med sig skivor… 😉
Min rara bror fick äran att köra mig o Nicko till Parken. Han tog med sig sina två kumpaner och det blev en minst sagt fartfylld resa! Pojkarna var helt galna och man borde nog varit utrustad med hörlurar för att slippa ta del av viss information, haha. 
Väl inne såg vi att halva bygden uppenbarligen hittat dit. Massa folk och bland dem hittade Carro en kompis nästan direkt. Hahaha, får nog mer ingående rapport om det senare.
Lite bilder från kvällen:

Carro och Cina  Cina och Carro på förfest

Jag och Carro  Jag och Carro

Carro med biljetterna Linslusen Carro har med förköp. Good!              

Brudar  Vi dansar järnet!

Puss  Puss!

Om en stund bär det av till mormor och morfar för det traditionella UNO spelandet. Det gör vi alltid på annandagen. Fråga är om Nicko kommer kunna följa med idag, han har visst fått en släng av akut matförgiftning….

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.