Annandagen

Speldagen är över! Nu dröjer det ett helt år tills jag får spela UNO igen! Det gick för övrigt inte så bra för mig, hade inget flyt helt enkelt. Lite bättre gick det med spelet ”Med andra ord”. Fast det var egentligen mest Nicklas förtjänst att vi vann men det kommer jag a-l-d-r-i-g erkänna så han hör det! Men roligt hade vi allihopa! Skrattade så jag grät och fick gå och torka tårarna.
Fick massa god mat av mormor, jag är proppmätt forfarande, fast lite chips slinker alltid ner.

Spel   speldag-hos-mormor.jpg   dale-fjantar.jpg  
Spelet                        Spel tajm                  Daniel fjantar

mamma-lyssnar.jpg      jojje-och-linda.jpg
Mamma koncentrerad      Morbror Jojje och Linda

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.