Trött

Efter en hel dags bakande blir man aningen trött. Tog en dusch innan för att piggna till men det blev mer en tvärtom verkan. Att stå i det där varma vattnet gör en snarare dåsig än pigg. Bakandet gick för övrigt sådär. Började med att jag råkade spilla ut mjölk i köket. Sedan när jag skulle ha Kesellan var datumet på den utgången för skrämmande längesedan. Var bara att åka in och handla ny. Men lussebullar blev det tillslut och lite annat gott också för den delen.

Provade att platta håret efter duschen idag. Gillar det inte alls. Känns som om det fattas något när jag har rakt hår. Det ska vara en massa krull på mitt huvud! Jaja, nu har jag testat i alla fall. 

Snart är det julafton! Jag längtar mer i år än vad jag gjort på länge. Stämningen har liksom infallit nu. Förra året var vi ju bara nervösa hela julafton eftersom vi skulle till Thailand dagen efter.
Annat är det i år. Jag vill bara klämma på paketer hela tiden. Är som ett barn på ähh hmmm…. julafton! 😉

spilld-mjolk.jpg  Gråt ej över spilld mjölk!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.