Frukost

Finns det något bättre än att käka skinkmacka med senap till frukost?
Vår lilla skinka kommer nog ta slut innan julafton om vi fortsätter käka i den här takten!

Idag ska jag baka. Som vanligt är jag laddad till max innan och föreställer mig att hela huset kommer dofta saffran och bullarna vara vackert utspidda på plåtar i halva köket. Egentligen borde jag tänka realistiskt. Jag VET att det inte kommer lukta mycket annat än brända bullar, jag vet att det kommer ligga lika många bullar tappade på golvet som på plåtarna. Men jag håller god min. Det ska bli så bra det här! Positivt tänkande.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Frukost”

  1. Du är rolig du Josse..:) De v aju dumt att du sa att du ska baka idag.. snart kommer hela S-stenar för att smaka..:) Lycka till tror det kommer bli jätte bra!!! kram

  2. Haha, de får inte plats i vårt lilla hus. Här är så mycket julklappar nu överallt att vi knappt får plats själva 😉

Kommentarer inaktiverade.