Guten Morgen

Vaknade av att katterna morrade åt varandra och ett tredje litet oidentifierat (hade inga glasögon på mig) djur låg på golvet mellan de båda bestarna och pep. ”Den lever, den lever” skrek jag och sprang in till Nicko som stod i duschen. Fast det hjälpte ju inte, djuret låg fortfarande kvar på golvet. Öppnade altandörren och skrämde den ena katten lite så han tog pipdjuret i munnen och flög ut. Äckligt, äckligt!

Nu sitter jag och myser i en alldeles för stor morgonrock. Har ingen egen. Jobbigt när man kan vrida den nästan två varv runt kroppen, blir lite stelt att röra sig. Men det är mysigt ändå.

Idag ska jag skriva på min hemtenta tills jag stupar !

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.