Laddad!

Nu jäklar mej är jag laddad till öronen. Här ska shoppas julklappar. Räknar hårt med att komma hem nöjd och lycklig ikväll efter rundan i stan. Hoppas bara seminariet idag går snabbt. Känns som om jag bara mellanlandar på skolan idag. Mitt riktiga mål är julklapparna 😉 Blir nog en tur till Makedonkan också. Synd och skam Josefine, men ack så gott!

 makedonkan.jpg

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Laddad!”

  1. Oj ännu mer julklappar… är inte du färdig sanrt?? Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa sen är jag färdig o den är till dig…:) Hittade du nåt idag då? Mötte ju dig idag, de roliga va att jag satt precis o tänkte de att: jaha vid den här tiden brukar man möta Josse.. o visst kom du då.. ram

Kommentarer inaktiverade.