Vill ha!

Tycker Boda Novas vinglas Skål är supermysiga! Stilrena men ändå roliga. Serien Joy är också en stor favorit. Har de gröna glasen och har önskat mig den karaffen i julklapp. Får se om tomten har den med sig till mig. Om inte så finns ju alltid Fabriksbutiken i Gällstad. Min nya favoritbutik!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Vill ha!”

  1. Ja den serien är fin.. jag önskar mig vinglas för de äger jag inga.. bara dricks glas men de har vi hur mkt som hellst.. Låter som om du köper julklappar till hela Sverige. Förstår om du kommer vara ”fattig” efter nyår. Jag har typ lagt ut som mest 1500 på mina klappar.. 🙂 kram

  2. Ojdå! Jag är uppe i 2600:- och då har jag inte räknat med de julklappar Nicklas har betalat och heller inte ingredienserna till godis. Det värsta är väl att jag inte är färdig än! 😉

Kommentarer inaktiverade.