Kalas nr 2 avklarat

Idag var det kalas nummer 2, pappas fru och lillasyster fyller år och det skulle firas med dunder och brak. Bjöds på en grekisk buffe med så mycket gott att jag höll på att tuppa av. Som grädde på moset blev det tårta efteråt. Men ingen ro och vila, bowling var härnäst på schemat och alla begav sig till bowlinghallen. Eftersom jag är en sådan person som är otroligt dålig på att göra saker jag inte är bra på överlämnade jag bowlandet åt de andra. Jag agerade istället hejare vid sidan av banan. Slängde något klot i och för sig, på barnbanan, där de lagt ett ”rör” i rännorna vilket gör det nästan omöjligt att missa käglorna. Kändes bra.

På vägen hem såg jag att det lyste i butiksfönstren i Sms. ”Stopp i herrens namn” skrek jag. Här skulle fixas en julklapp. Tvingade med Nicko in på klädhörnan där ytterligare en av årets julkappar inhandlades. Snabbt och lätt, det är min melodi. Eller kanske inte… 7 timmar på Ge-kås som standard är kanske inte snabbt och lätt direkt!

fodelsedagsbarnen.jpg  Födelsedagsbarnen

pappa.jpg Pappsen

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.