Fortsatt julklappsjakt och kalas nr1

Dagen började tidigt för min del, klockan 07.30 hade jag tid hos frisören. Där åkte håret av ännu mer och färgades mörkt med röda slingor. Det råder delade meningar i familjen om det ska klassas som en tantfrisyr eller hippittihipp ungdomsfrilla. Själv väljer jag att inte ta ställning utan bara njuta utav att torktiden efter en dusch minskat ytterliggare sedan senaste klippet.

Under dagen fortsatte årets julklappsjakt med en runda till Lager 157. Blev lite handlat men säger inte vad eller till vem, lite hemligheter måste man ha. Fick tips av Cina om en butik jag missat tidigare. De säljer bl.a. Rörstrand, Kosta Boda, Iittala, Marimekko och annat snyggt i andrasortering. Detta kommer bli min nya favoritbutik! Kunde gått där lääänge. Men Nicklas var ju med idag, vår definition av lääänge är inte riktigt densamma…

Kvällen spenderades hos min numer 40-åriga morbror Jojje. Födelsedagskalas med god mat och tårta. Mormor visade kort på Missan, mamma gnällde om att hon ser ut som en tant och en massa mobiler ringde till höger och vänster, men Jojje verkade nöjd ändå 😉
I morgon är det dags för nästa kalas, då ska pappas numer 40-åriga fru firas.

jag-och-dale.jpg Jag och Dale på kalas      nicko-hos-jojje.jpg Nicko på kalas

mamma-och-thomas.jpg Mamma och Thomas på kalas

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Fortsatt julklappsjakt och kalas nr1”

  1. Vad snyggt håret blev iaf de man ser på kortet.. vilken tur att ni hittade den butiken i Gällstad. Själv så va jag ju i H-stad när du ringde o kollade på julklappar.. 🙂 kram

  2. Jodå, jag är nöjd. Blir nog minsann ytterliggare en runda till den butiken innan jul. SÅ mycket gillade jag den!

Kommentarer inaktiverade.