Dålig vana

Det här med att beställa från nätet bröjar bli en dålig vana nu minsann. Idag blev det ett par svarta benvärmare från LaRedoute. Men eftersom jag hittade den här jättebraiga sidan med en massa rabatter blev det inte så dyrt. Tror inte det hade blivit billigare att köpa dem ute i en butik. Jag är mkt nöjd!

Idag har jag för övrigt jobbat. Var inte så mycket folk i butiken som jag trott i och med att vi är så nära jul. Det kan bero på bristen av snö ponerade jag och jobbarkompisen. Snö = julstämmning = shoppingglada julklappsköpare. Vi vill ha snö!
Gjorde något hemskt också… Tog ledigt i morgon! Usch fy vad det tog emot. Jag är en principmänniska och har jag lovat något ska jag hålla det. Men jag var tvungen, har så mycket att läsa till nästa vecka och vet inte riktigt hur jag skulle hunnit med det annars. Skolan måste gå först, före principer. Men det fixade sig snabbt med ersättare så ingen panik inte.

Slänger in lite kort på Plutten bara för att han är så söt!

Plutt i kartong  Sneglar diskret  Kartongkatten i farten 
I torktumlaren  I köksskåpet  Under täcket  Nice style Plutt

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.