Fruktansvärt roligt!

Eftersom det är så grått och trist ute idag måste jag ibland avbryta mitt pluggande för att få skratta lite. Kolla in de talande katterna och den mikrofonkäkande sångaren, de får iaf mig att ligga dubbelvikt av skratt. Den sista av de talande katterna är underbar!!!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Fruktansvärt roligt!”

  1. hej, sett de där katterna på jesper.nu eller vad det heter.. innan. men asså.. märker du att alla katterna typ är över feta???!! jävla amerikanare. åh.

  2. Haha. Ja det har du rätt i, han är skitlik! Men visst är han helt klart bäst. Skrattar bara jag tänker på det!

Kommentarer inaktiverade.