Aaaarghhh! Jag blir galen!

Idag finns det 4 anledningar till att bli galen:

1. Nyårskläder! Var ute på Eurostop efter skolan igår men hittade ingenting. Först var jag inne på en klänning men nu är jag mest sugen på en guldig topp och ett par svarta shorts. Inget av dessa hittade jag idag. Får nog tänka om igen. Blir en sväng till Klädhörnan i morgon. Får se om det jag söker finns där. Måste åka till frisören också och inhandla schampo och balsam innan jag står utan.

2. Vår telefon fungerar inte. Förhoppningsvis är det fixat till onsdag men om vi har otur får vi vänta till efter jul!!! Om så sker kommer jag sända ett ha-en-otrevlig-jul-julkort till Telia.

3. Nicklas ska sluta snusa. Ja herregud, beslutet är jättebra, verkligen, tanken är god. Men jag står inte ut om han ska vara sån här! Han tog sin sista prilla vid 17 igår och hade abstinens redan vid 20. Han sprang omkring i huset och letade efter snus som en galning hela kvällen. Öppnade kylskåpet, letade igenom alla jackorna, rotade på skrivbordet. När han tänkte gå ut och rota igenom bilen sa jag stopp.

4. Min lärare påstod igår att vatten i litterära texter betyder liv eller död. Liv för att man föds i vatten (fostervattnet) och död för att många dör i vatten. Naturligtvis ifrågasatte jag då eftersom inte särskilt många människor dör i vatten! Men det gick inte hem. Hon hade rätt, jag fel. Jaha, då vet vi det vatten=död.  

 Ja jisses….

Jag fick iaf äntligen köpt silverkulor till min vas på spisen igår. Det var ju bra. Kan inte bestämma mig hur jag ska ha det bara, ovanligt… 😉 Men de får stå till sig lite så kanske jag kommer på ett bra ställe.

Julig öppenspis

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Aaaarghhh! Jag blir galen!”

  1. Nemen har han bestämt sig för att sluta snusa… måste säga detta till min man med!!! Dom kan ju ha en tävling ihop lr nåt..
    Va lugnt Josse, jag vet inet heller vad jag ska ha på mig på nyår.. ska tänka på julen nu först tänkte jag.. Få ni inte igång telenätet förren till jul.. o harregud.. 🙂
    Kram

  2. Men internet fungerar ibland iaf så än så länge överlever jag 😉 Ja du, en tävling dem emellan kanske inte vore så dumt. Fast ska jag vara ärlig så tror jag att Nicklas har snusat på jobbet idag….

  3. fan va jobbigt! aaah. surt!
    men du. asså TrendHouse i Värnamo har ju as mycket toppar och guld o silver o ALLT allt allt! så mycket att man inte kan bestämma sej. åk dit om du inte redan vatt där… men det kan bli tufft. mitt besök resulterade med 0 klädessplagg när jag kom ut. men men. that’s life. bara att trycka på play igen 😉

  4. Säger du det… Jag var ju där i lördags men då ville jag ha en klänning och var helt inställd på det. Såg en massa snygga toppar i guld men köpte dem inte . WHYYYYY!?

Kommentarer inaktiverade.