Nyheter på Presenteriet.se

I förra veckan fick vi in lite nytt på Presenteriet.

De här fina kylväskorna för boxvin.

bibsvartblomma

bib-bladgron

bib-rosa-bladmonsterjpg

Jag tänkte bara tilläggsbeställa de färger vi redan hade på väskorna men så berättade den trevliga  leverantören Christina att de precis fått in dem i två nya mönster och färger. Och de var ju så fina att jag bara inte kunde låta bli att beställa hem!

Presentböcker är poppis på Presenteriet och i förra veckan utökades sortimentet med tre nya titlar: Till Min Son, Till Min Dotter och Till Min Vän. Sistnämnda har redan sålt slut men misströsta ej, boken är beställd och bör komma in i butiken igen under nästa vecka.

scannad-framsida-till-min-son scannad-framsida-till-min-dotter

scannad-framsida-till-min-van

Comments are closed.