Godmorgon!

Snart är det tenta!!! Nervigt värre…

När jag kom ur duschen i morse stod Nicklas där med ett stort leende och ett tungt paket. ”De hade bara sony-ericsson” säger han. ”Neeeeej” säger jag. Inte en sån! Jag höll ett långt tal om hur svårt det kommer vara för mig att lära mig en ny mobiltelefon och att jag ju har sagt…
”Öppna nu” sa han.
Jag lydde.
Sex and the city boxen!!!!! Wohoooo!
Jag vet ju vad jag skulle ha spenderat helgen med om jag inte hade haft kalas 😉

Nähe, nu måste jag åka. Pirr i magen!

7 Responses to “Godmorgon!”

 1. Linda S skriver:

  GRATTIS!!! Fått några spännande saker i postlådan…?

 2. helena skriver:

  HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!!!!!
  Vi fortsätter bocka av =)
  Många grattiskramar från oss!!

 3. Therese skriver:

  Grattis Grattis!
  Hoppas tentan gick bra!

 4. Carro skriver:

  Grattis älskling!!! Glömde ju fråga hur tentan gick innan… Fick ju lite annat o tänka på… Vaddå trodde att det skulle ta längre tid?! Jag kom på det typ 5 min efter att vi talats vid, men då hade jag inte mobilen där. Men skrev så fort jag kom åt den;) Puss

 5. Pedda skriver:

  Grattis på födelsedagen;-) kramar Indianen

 6. tina skriver:

  Grattis Korris! 😉

 7. josse skriver:

  Tackar och bockar för alla ”grattis”! :mrgreen: