Grek

Shit! Vaknade i natt av att en grym stank av vitlök nådde mina näsborrar. Var för trött för att lägga ner energi på det hela, förstod kankse inte konsekvensen…
Jag gjorde nämligen tzatziki igår och var för lat för att skölja av och stoppa vitlökspressen i diskmaskinen. Det måste ha varit en superduper vitlök med tanke på den starka doft denna avgett. Allt i huset luktar vitlök. Jag har öppnat dörrar och fönster, spreyat doftspray med rosendoft och satt in vitlökspressen i diskmaskinen. Men ingenting hjälper! Här luktar så fruktansvärt mycket vitlök. Jag har iofs inte ont av det, gillar ju vitlök very much. Men mina kunder under dagen kanske inte är lika mycket vitlöksfantaster… 😉
Jag får hoppa in i duschen och försöka skrubba bort min nya ”parfym”, annars kommer folk tro att jag är grek!

Comments are closed.