Nya skor!

När jag kom till H-stad idag var klassrummet ovanligt tomt och ovanligt mörkt. Hmmm, jag som t.o.m.var lite sen! Gick till expeditionen och fick beskedet att lektionen var inställd och ooops de hade visst glömt bort att mejla mig det… Jaha, plötsligt hade jag 4 timmar över till annat. Smart som jag är hade jag tagit med mig anteckningar inför provet i PA i morgon så jag pluggade en stund på det. Sedan fick jag en stark känsla av självömkan. Visst var det ändå väligt synd om mig som hade blivit bortglömd? Alla andra hade fått ett mejl med info om att lektionen blivit inställd. Alla utom jag! Herrejisses vad synd det blev om mig då plötsligt! Men tack och lov visste jag hur jag skulle råda bot på problemet. Skor!  

skor3.jpg    skor1.jpg    skor2.jpg

Kändes mycket bättre!

2 Responses to “Nya skor!”

  1. tina skriver:

    å fan va snygga! gillar de rutiga. var köpte du dem, i vilken affär?
    jag om nån behöver vinter skor nu asså… de som jag kollat på i v-mo finns ju inte kvar nu! gaah!

  2. josse skriver:

    Köpte alla tre paren på Skopunkten i H-stad. Ta tre betala för två you know… 😉