Bra sagt

Läste en intressant artikel i Aftonbladet där Camilla Henemark berättar att hon inte vill ha några egna barn för att hon anser att jorden redan är överbefolkad och att det tär på naturresurserna. ”Vi behöver inte blir fler människor på jorden, vi behöver ta hand om de som redan finns.”.
Jag tycker att hon har en poäng, det kan jag inte dölja. men jag tycker också att det Maria Wetterstrand (Mp:s språkrör) svarar henne är så djävulusiskt vackert att jag inte kan låta bli att gilla även hennes svar. Hon säger ”Barn gör planeten värd att rädda”. Visst var det vackert sagt!? Det kan bero på pms, det kan bero på den tidiga timmen men jag blir näääästan rörd till tårar.

”Barn gör planeten värd att rädda.”

Tänk på det!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.