Hallå hallåååå

Nu får minsann min privata datatekniker rycka in och ordna upp den här sidan så att den blir inloggningsbar 24 timmar om dygnet istället för 1… Krångel och krabbel med det tekniska, pust och stön.
Får trösta mig med att vi ska skaffa hund. Vi ska skaffa hund, VI SKA SKAFFA HUND!

Ja, jag kommer vara ett trist pain in the ass tills det där med hunden lugnat ner sig lite, typ om ett år eller så 😉

Nu ska jag drömma söta valpdrömmar, godnatt.

2 Responses to “Hallå hallåååå”

  1. Carro skriver:

    Fy fan, ska du tjata om hunden jämt…;)

  2. josse skriver:

    Ja, det kommer jag att göra. Jag kommer bli en sådan där jobbig människa, likt en nybliven mamma kommer jag älta färgen på den lilles bajs, lämplig mat och vad den lilles olika ljud betyder. Och ni, mina vänner, och därmed speciellt du kommer råda mig med en enorm lust och glädje. Eller? 🙂