Ärtsoppedagen

Idag ska man egentligen äta ärtsoppa, om man ska följa traditionen hårt. Jag hade ingen ärtsoppa så det fick bli köttbullar istället. Gick bra det också.
En annan sak som har gått bra idag var kursstarten i Vmo. Personaladministration heter kursen, så fint så. Verkar intressant. Jag känner en stark lust att lära, åkte direkt till bokhandeln efteråt för att få tag i boken men de hade den inte. Jag får snällt vänta tills skolan beställt hem. Märker en viss skillnad på hur man läser på komvux och högskolan. Istället för att ha ,som man oftast (läs alltid) har på högskolan, en stor tenta i slutet av terminen kommer vi ha fyra olika delprov. Det upplägget passar mig mycket bättre. Vad jag gillar sämre är tempot på komvux som än så länge går segt. Man pratar lite om dittan och dattan på lektionerna, no stress liksom. På högskolan fick man skriva anteckningar i ljusets hastighet under lektionen och ändå fick man inte med allt! Lite skillnad… Ett mellanting hade suttit fint, om man får lov att gnälla lite 😉
Men överlag känns den här kursen givande och rolig och det är ju tur!

kurra-gomma.jpg Tvingade Plutten att ligga i mitt knä och vara med på kort. Han straffade mig genom att fälla hår något överjävligt och jag har nu förvandlats till en hårboll. Ska bli skönt med en hund som är lite mer hjälpsam än kattkräket…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.