Vilken hund är du?

Hittade ett roligt test på SVT där man kan ta reda på vilken hundras man hade varit om man fötts i den skepnaden.
Jag blev en Cocker Spaniel! Känns inte riktigt ”jag”.

Cocker Spaniel
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet. 

Låter det som en bra beskrivning på Josse? Sportig och aktiv höhöhö… Det där med stor aptit på mat kan jag dock köpa 😉
 
 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Vilken hund är du?”

Kommentarer inaktiverade.