God natt.

Nu är det snart dags att sussa för i morgon väntar jobb.
Är just nu hundvakt åt Nickos föräldrars söta labbe Kajsa i några dagar.

kajsa1.jpg

Hon är ett trevligt sällskap. I kväll satte hon sovstilen som gäller för i natt. Kan bli jobbigt…

kajsa2.jpg

Måste även lägga in en bild på den oerhört äckliga huggorm som Plutten lekte med utanför altandörren häromdagen. Den var pissförbannad. Jag fick ringa min käre far som lyckades flytta ut ormen i skogen igen. Jag hoppas nästan att det var den ormen jag såg överkörd på vägen idag. Äckliga djur!

huggorm.jpg

Nu ska jag och Kajsa sova. God natt!

2 Responses to “God natt.”

  1. Anna skriver:

    Hon ligger precis som min labbe och sover=) Så söta…

  2. josse skriver:

    Anna: Carro sa att deras labbe Didde också sov så. Kanske är någon labbegrej det där då.