Otäckt!

Idag vaknade vi till den här artikeln i Expressen och denna i Aftonbladet. Det är så otäckt!!!
Hoppas verkligen de har fått tag i rätt person nu. Faktum är att det vore för jävligt om de inte lyckats ta honom med tanke på mängden bränder de senaste nätterna. Otäckt, otäckt!

Uppdatering kl. 10.36:
På väg ner till Nicklas föräldrar stannade jag och tog dessa bilder. Är inte mycket kvar av Netto om man säger så…

netto1.jpg   netto2.jpg   netto3.jpg

Det är heller inte mycket kvar av kyrkans stuga utanför samhället som brann i förrgår natt.

tre-bjorkar1.jpg    tre-bjorkar2.jpg

I natt verkar det ha brunnit på fyra ställen: Netto, en sommarstuga, på ett fabriksområde och i några förråd på grannortens fotbollsplan.
Hoppas verkligen de har tagit rätt man eftersom bränderna ökar natt för natt nu. Om inte kommer det säkert brinna på fem ställen i natt. Otäckt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Otäckt!”

  1. Riktigt obehagligt…Tur man inte bor i Sms;) Får hoppas att de är rätt person men jag hörde på radion att de hade brunnit på ett annat ställe efter att de tagit en person. De är säkert flera…

  2. tur man inte bor i smstenar?? hmm… rätt som det är så händer det nåt för en själv! vilket morsan känner på sej. att rätt som det är så står det ingen lagård där längre, hon bad micko flytta lastbilen så inte den ska stå så nära, men huhu as kul om alla mickos saker brinner upp. ok, precis som det ska hända. men det kan!
    hörde nyheten om netto på radion i morse, blev helt stel liksom… hallå… nu är det fan nog med det här! han vill ju åka fast. eller hon. ju mer de/han/hon gör så… blir det mer bevis liksom, hoppas man… så FAN om denna person bara åker i 2 dar för att han/hon var psykiskt störd och så ut igen i det fria.

    svergie är ett jävla MES LAND!

Kommentarer inaktiverade.