Varmt!

Stekning pågår och det är vaaaarmt! Tack och lov är det lite molning idag så man får en chans att andas mellan varven. Verkar överlag vara molningare och disigare på östkusten än västkusten här. Vi kommer aldrig mer åka till denna sidan, vi är och förblir frälsta vid Karon. Massor av turister, affärer, svenskrestauranger och alldeles, alldeles underbart!
Såg den här skylten igår kväll när vi vandrade upp för världens största backe á la Mount Everest. Tyckte den var lite kul. Snacka om att vara övertydlig, precis som man inte fattar det själv liksom.

rolig-skylt.jpg 

3 Responses to “Varmt!”

 1. thomas och mamma skriver:

  Tjenixen!
  Du kommer väl att se ut som en kolbit när du kommer hem Josse. Ni gör helt rätt som slappar in i det sista. Katterna har faktiskt blivit riktigt kärvänliga . Dom springer runt benen och jamar hela tiden. Plutt höll på att lägga fälleben för mej när jag skulle ner i eran livsfarliga trappa till källaren igår. Snart stiger jag på hans svans och då kanske jag inte blir så populär. Nu ska jag gå ut och gå och idag är det regnställ som gäller. Sen blir det köttbullar till middag. Smaskigt va?
  Hälsningar Mamma.( Thomas o Daniel jobbar)

 2. josse skriver:

  Thomas och Mamma: Kolbit är mitt mål. Bara fota till dem om de blir för jobbiga. Blir galen när de svassar runt fötterna!

 3. Gunilla Jari skriver:

  Lajbans på er Hoppas ni suger ut det allra gottigaste av er sista tid iThailand ?! Min kommentar försvann visst häromdagen?! Jag skrev då till dig att ödlorna har sina fina sidor ( inte de engelska) , tänk på alla småkryp de sätter i sig , eller hur? Ta ett dopp bara för oss . Ha det så bra! Gunilla .Jallu hälsar också!