Tjyvlyssnat lite bara

Lyssnade bara lite lite liteeee på kvällens bidrag. Tycker inte någon är sådär pangbra. Gillar Andersson och Gibsons bidrag ”Anything but you”. Känns som en typisk yla-till-i-bilen-låt, inget M-festival objekt precis dock.
Åhhh måtte det börja snart så jag slipper kolla på den här satans Dirty Dancing. Klarar bara inte med sådana där romantiska fjant filmer. Dessutom kallas fjollan för ”Baby”, för gudsskull! BABY! Suck… Lite bra musik dock, det får väga upp.

3 Responses to “Tjyvlyssnat lite bara”

 1. Tina skriver:

  är ju en klassiker fan. ska ses, även om den nu.. är hemskt töntig. man SKA kunna en del repliker. lika viktigt som att äta majs till frukost. (hummmmm) 😉

 2. josse skriver:

  ”Nobody puts baby in a corner”
  Jag spyr!

 3. Tina skriver:

  jao. really.