Dagen som gått

Praktikdagen gick bra. Fick samtalat med handledaren om hur vi ska gå vidare framåt terminen så det här ska nog gå bra. Trevliga kids i klasserna jag mötte idag, kopierade klassfoton och kan nu namnen på nästan alla i en av klasserna. Det bara SKA sitta när jag kommer de där två veckorna.
När jag kom hem blev det en liten promenad till sjön. Var soligt och fint när jag gick men på hemvägen började molnen hopa sig och lagom till Nicko kom hem för att ta fram sin polare Gräsis började det snöa. Dock inte mycket, tack och lov!
Nu är jag hungrig som en get, får bli varma mackisar idag…IGEN. Standard här på Vikaholm 😉

nicko-plogar-sno.jpg

2 Responses to “Dagen som gått”

  1. Tina skriver:

    vilken söt väst. 😉
    han kan skotta hos oss om han tycker det är så kul vett ja, eller så kan han jobba extra som snö skottare i sm.stenar eller så? starta en skottnings firma typ. ? 😉 hihin ha en egen slogan och så. ”gräsis gör jobbet” gräsis ab. haha. (är fan trött nu…) 🙂

  2. josse skriver:

    Ska föreslå detta till vederbörande.