Saturday again

Jahapp då var det lördag igen, precis som för en vecka sedan. Tråkigt upplägg egentligen med dagar som heter likadant vecka ut och vecka in. Ingen påhittig typ som har kommit på det inte…

Dagen började iaf med jobb. Blev sega timmar i butiken, kunderna lyste med sin frånvaro. Tack och lov fanns det en del att plocka in så jag har jobb även i morgon att sysslesätta mig med.
Efter jobbet åkte jag direkt till mor för där vankades det kalajs. Mamma och Dale skulle firas, jag fick nöja mig med att fira Dale eftersom mammas present låg kvar hemma i skåpet. Minnet är bra men kort! Hon ska få den i morgon istället. Det bjöds på pärontårta från Linnéas på kalaset. Mucho good! Är en sådan där tårta man bara ska ta en liten liten bit utav annars mår man illa för resten av kvällen. Men det hör till, att äta tårta utan att må illa är ju hur B som helst! Kommer nog bjuda på den tårtan när jag fyller år, den eller mördegstårtan som även den är dööödligt god!

nicko-och-dale-fjantar.jpg      thomas-och-mormor.jpg      morbror-jojje-och-linda.jpg
Nicko och Dale fjantar  Thomas och måmå   Morbror Jojje och Linda

jag-och-nicko.jpg     annalisa-karlerik-jag-och-cilla.jpg     tobias-therese-och-mamma.jpg
Jag och Nicke Picke      A.L, K.E och Cilla    Tobias, Therese och mor

Annars suger den här lördagen fett (spenderat för mycket tid med högstadieeleverna kanske…). Jag har precis käkat kina, det var gott, tyvärr gjorde jag det tittande på en barnfilm om ett sandtroll som blir polare med några fula barn. Efter det började ett bilprogram där en bil är utklädd till en katt och den andra till hund eller något liknande och sedan ska kändisar köra bilarna och jaga varandra. Skitkul, verkligen… Tack och lov för den där reklamen där den skånska gubben säger ”jaauug äe arrrrchhitiiiieeeekt”. Förbannat roligt är det, jag knäcker mig varje gång.
Nu har Nicko både tömt soporna OCH satt in disk i diskmaskinen + satt igång den! Herregud, han måste vara sjuk, ska ta febern på honom tror jag 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Saturday again”

  1. Jag gillar inte tårtor men den pärontårtan och även den med choklad/apelsin tror jag de är från Linneas är så goda. Dock söta…
    Fast hemmagjord jordgubbstårta med lite grädde är bäst=)

  2. Håller med, hemgjord jordgubbstårta slår egentligen allt. Helst ska den intas under sommarmånaderna och gärna utomhus. Åhh vilken sommarlängtan jag fick nu!

  3. haha ja den reklamen e bra den. och räkan är bra med! ”på sommarn är man ju mest ute”… ”på nätet ja”

Kommentarer inaktiverade.