Ozzy

Ozzy O. kommer till Hultsfred i år. Man har hört det ryktas om att the man ska dit och nu är det alltså bestämt.
Jag har tidigare sagt att om både Ozzy och Metallica kommer vill jag åka dit. Nu är det halvvägs med andra ord. Men aldrig i livet att jag tänker campa! Det är hotell som gäller. Får ta ett snack med gubben senare om det hela.
Nu ska jag laga middag. Dagen till ära serveras svenska köttbullar med svenskt pulvermos. Det är fina grejer det!

3 Responses to “Ozzy”

  1. Tina skriver:

    detta året vill jag nog med! (pelle tjatar….) äh campa e det som gäller! inte duscha, vara äcklig typ. sånt e livet. inte sitta och noppra håret på benen som nåra pelle kände, gjorde, … ja menar… där kan folk gå nakna utan att nån bryr sej! så e det bara. liksom.. skulle nån lägga märke till deras hår på benen? Öh Daaah!!!!!!!!!!!!!!

  2. josse skriver:

    Jag tillhör nog ändå den renliga sorten, utan hår på benen och med kläder på kroppen 😉

  3. Carro skriver:

    Jag e på!! Hade nästan varit lite kul…. Vi kanske skulle testa detta? En ny o annorlunda upplevelse, som ingen av oss testat…!