Dagens bästa kompis

Åhhh jag blir galen!
Grus, grus och grus. Överallt detta satans grus. Och pinnar. Och löv! Överväger starkt att raka bort allt hår från katterna. I deras päls fastnar all möjlig skit som de sedan släpar in. Värst är grankvistarna. Små jävlar som snurrar in sig i pälsen och är nästan omöjliga att få bort. Fast då slipper jag dem på golvet iaf…
En dag som denna är det tur att jag har min bästa kompis nära till hands. Han är helt underbar och jag skulle inte kunna leva utan honom. Grönt är skönt!

Min bästis Min allra bästa kompis idag.

2 Responses to “Dagens bästa kompis”

  1. Linda skriver:

    Din bästa kompis kanske ville träffa min bästa kompis som är lila och heter ”Jack”? Vill du inte ha ett kort på honom så kan du lägga ut det här också?

  2. josse skriver:

    Hahaha, jo det vore fint. De kanske kan bli polare de två. Men de får inte umgås för ofta för jag behöver min kompis ganska ofta.