NEEEEJ!

Typiskt mig. Gjorde julskinka samtidigt som jag skrev förra inlägget vilket resulterade i att jag glömde bort skinkan i ugnen! Nicko frågade plötsligt hur det går med den där kycklingen i ugnen och då slog det mig! Nu var det iofs skinka och inte kyckling men man får inte ha för höga krav på det manliga könet vet ni 😉
Skinkan blev genomstekt iaf. Lite svart på toppen men det går nog ”skala av”. Får ta mig en smakbit när den svalnat lite, förhoppningsvis är den ätbar.  

One Response to “NEEEEJ!”

  1. Tina skriver:

    duktigt gjort! själv börjar man ana att det är jul när min syskon, dels mest kicki, ringer å frågar om hur det gick till nu igen å göra julskinka. liksom.. varför spara recept när man mar morsan? hahaha. kommer la bli likadant för mej. så äre! ja du.. det kunde ju varit kalkon, äter de inte det i skåne.. men kyckling…. hade fan vatt kul om han sagt älg! mooahahah 🙂