Laddad!

Nu jäklar mej är jag laddad till öronen. Här ska shoppas julklappar. Räknar hårt med att komma hem nöjd och lycklig ikväll efter rundan i stan. Hoppas bara seminariet idag går snabbt. Känns som om jag bara mellanlandar på skolan idag. Mitt riktiga mål är julklapparna 😉 Blir nog en tur till Makedonkan också. Synd och skam Josefine, men ack så gott!

 makedonkan.jpg

 

2 Responses to “Laddad!”

  1. Carina skriver:

    Oj ännu mer julklappar… är inte du färdig sanrt?? Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa sen är jag färdig o den är till dig…:) Hittade du nåt idag då? Mötte ju dig idag, de roliga va att jag satt precis o tänkte de att: jaha vid den här tiden brukar man möta Josse.. o visst kom du då.. ram

  2. josse skriver:

    För en gångs skull såg jag dig också! Men hann nog aldrig få upp handen och hälsa 😉