Min hemlighet avslöjas.

Mums! 

Ända sedan högstadiet då jag bjöd på chokladbollar och folk blev som galna i dem har jag hållt receptet hemligt. På min födelsedag gjorde jag 40st chokladbollar och alla tog slut! ”Vilka goda chokladbollar” sa mormor. Mmmm, svarade jag men höll receptet för mig själv.
Men idag känner jag att det är dags. Har bakat nu ikväll och insåg då hur ego det är av mig att inte sprida denna glädjekälla. Så varsågoda:

recept-chokladbollar.jpg 
Receptet finns för övrigt på Gyllenhammars havregrynspaket…

 

3 Responses to “Min hemlighet avslöjas.”

 1. Tina skriver:

  haahaha fan va kul

 2. Carro skriver:

  Det va ju verkligen jättehemligt du!! Du har inte funderat på släppa någon mer hemlighet när du ändå håller på?! Fast det e klart finns det nåt som e mycket hemligare än detta??;-) Btw lucia imon om du nu missat detta….

 3. josse skriver:

  Hörde på radion idag att det var Lucia, annars hade jag nog glömt det. Annie fyller år idag, ska ringa och gratta henne ikväll.
  Fler hemligheter… hmmm…. Jo, potatismoset – ICAs pulvermos!!!!