Lyckad tålamodsprövning

Vilken morgon! Gick in på HMs shop och vad ser jag där? Det guldiga linnet! iiiiiiiiiiiiiiii!!! Ha-begär, ha-begär. Det står att den ska vara beige men det tror jag inte på, den MÅSTE vara guldig! Men eftersom man ska handla för minst 200:- var jag tvungen att köpa något mer. Efter 1 h (!) letande och massa utrbrott på vårt internet som kopplar ner en gång i minuten hittade jag den här kjolen. Nice! Mindre trevligt är problemet med internet som gjort att jag denna morgon spenderat 1 h med något som ska ta 5 min!!!

 

 

One Response to “Lyckad tålamodsprövning”

  1. Carro skriver:

    Hmm jag måste säga att det linnet va väldigt fint! Kjolen också, men det e linne jag e ute efter… Får se var jag ska hitta mitt linne?? Måste ha ett innan jul.. Jaja får väl leta vidare..