Fruktansvärt roligt!

Eftersom det är så grått och trist ute idag måste jag ibland avbryta mitt pluggande för att få skratta lite. Kolla in de talande katterna och den mikrofonkäkande sångaren, de får iaf mig att ligga dubbelvikt av skratt. Den sista av de talande katterna är underbar!!!

4 Responses to “Fruktansvärt roligt!”

 1. Tina skriver:

  hej, sett de där katterna på jesper.nu eller vad det heter.. innan. men asså.. märker du att alla katterna typ är över feta???!! jävla amerikanare. åh.

 2. josse skriver:

  Min katt är överfet och han är svensk!!! Fast å andra sidan kan han inte prata…

 3. Pedda skriver:

  den sista katten liknar Atlas jue*höhö*

 4. josse skriver:

  Haha. Ja det har du rätt i, han är skitlik! Men visst är han helt klart bäst. Skrattar bara jag tänker på det!