Underbar söndag!

Vilken dag! Värme och sol, helt underbart! Jag och Fis-råttan satt ute någon timme i förmiddags och njöt. Ibland ska man ha flyt och få fint på den lediga dagen. Var lagom glad över påskens trista väder (utom soliag påskafton när jag jobbade…) så det här behövde jag nu.
Eftermiddagen har spenderats med att städa. Det behövdes det också! Katter och hund är inne i en extrem fällperiod och det är hår överallt! Forsätter de så här så har vi snart nakenkatter och nakenhund 😉

Nu ska jag ta tag i lite omflyttning. Har en massa grejer som man nu ska stuva in i garderoberna där uppe. Vad nu vitsen är med att flytta runt på skiten istället för att slänga den… :mrgreen: Fast vi har slängt en hel del som inte fått plats genom åren. När man bor på ett rum och kök är det en omöjlighet att hamstra. Fast Nicklas vill inte gärna förstå det 😉 Han vill spara på allt och jag är tvärtom, slänger ibland lite mer än nödvändigt vilket jag sedan får ångra. Vi får mötas halvvägs så blir det perfekt.

Ikväll ska vi grilla. Så gött!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.