En lördag avbockad

Det var den lördagen det. Mässa, Ikea och födelsedagskalas.

Det var första gången jag var på Öppet Hus mässan, men inte sista. Åkte främst dig för att kolla in SEA Glasbruks monter. Alltid trevligt att få vrida och vända på produkterna och inte bara beställa från en katalog. Blev positivt överraskad av några produkter som känts tveksamma i katalogen men som var megasnygga i verkligheten! Så det blev trots allt en liten beställning på mässan 😉 Det kunde ha blivit en mycket stor beställning om inte jag hade varit med och hejdat min kära kompanjon och sambo… Han är makalös! Fast vi utgör nog ett bra par när det gäller just inköp, jag är lite för feg och Nicklas är övermodig – så möts vi på halva vägen :mrgreen:

Knöt även kontakt med en ny leverantör på mässan som jag har spanat på ett tag. Måhända blir det en beställning hos dem på Formex nästa helg. Spännande!

Blev en snabb sväng in på Ikea för att inhandla lite hyllor och annat smått som ska hjälpa till att skapa ordning på kontoret/köket på Presenteriet. Just nu läggs allt i olika högar på skrivbordet, visserligen har jag koll på mina högar, men lite sorteringshjälp är ju inte fel. Vi käkade även på Ikea, något som jag aldrig mer kommer göra en lördag klockan ett. Galet mycket folk och inga sittplatser. Vi fick tränga in oss mellan en överhypat übergullig putti-nutt-familj och en familj vars unge endast kunde prata om bajs. Barn är trevliga varelser.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.