Gott Nytt År!

Sista dagen på året. Gött, tycker att det har varit ett ganska dåligt år. Mestadels ledsamt och tufft, så det ska bli skönt med ett skifte. Eller i alla fall kan man ju intala sig att det har betydelse när vi byter 09 till 10.

Ikväll ska jag och Nicklas bara vara. Vi ska vara hemma med Fisråttan. Nicklas har ansvar för käket så detta kan ju bli intressant. Ryktet säger att det blir vitlöksbröd till förrätt, ugnsbakad fläskfilé och potatisgratäng till huvudrätt och (det bästa av allt) Ben & Jerryglass till efterrätt. Han har fått välja maten själv (jag krävde dock sallad till huvudrätten) och jag tycker att han har lyckats bra. Efterrätten kan verka banal i mångas ögon men det där är nog något som bara jag och Nicklas förstår 😉
Vi ska naturligtvis försöka att hålla oss vakna till 12-slaget. Om inte annat ställa en klocka på ringning :mrgreen: För nyårsraketerna måste vi se. Har aldrig varit här hemma på en nyår så har inte koll på hur flitiga våra grannar är på att skjuta raketer, hoppas att någon har något litet i alla fall. Det hör fasen till på nyår. Även om hunden inte blir överlycklig av smällandet, en kväll kan hon stå ut.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.