Överlevarna, jobb och fläskfilé

Idag har jag jobbat på Gjutan. Trodde aldrig att jag skulle komma hem! Det bara drällde in folk en halvtimme innan stängningsdags. Gissa om man blir glad då!? En kvart efter stängning gick den sista, men eftersom jag då inte hunnit släcka ner eller räkna kassan  kom jag inte därifrån förrän fem i halv. Känns så pissigt att stå där i 25 minuter och veta att man inte få lön. Att le och vara trevlig mot kunderna utan lön! Gah vad det gör mig irriterad! Fick dessutom slänga i mig maten idag för det har varit folk inne hela dagen. Och inte kan de ställa sig i kö samtidigt heller, utan de har en fantastisk tajming. När man hjälpt en kund, går in i köket för att ta en tugga kan man ge sig — på att nästa kund ställer sig vid kassan. Då är det bara att klistra på leendet 😉
Nä fy för kunder som kommer och ”stör” :mrgreen:

Egentligen var jag ganska mätt efter jobbet men sen började Nicklas prata om att beställa mat och vips började magen kurra. Perfa! Fick bli gräddstuvad fläskfilé från Kinan. Mums! Mamma och Thomas var förbi en sväng och bjöd in oss på käk i morgon. Super, då slipper jag laga mat i morgon också :mrgreen:

Har precis käkar klart och kollat på det senaste avsnittet av Överlevarna på tv4 Play. Min nya favvoserie. Om jag inte fattat helt fel så spelar de in säsong 2 just nu. De två sista avsnitten av säsong 1 visas ikväll. Spännaden spännande! Kolla in serien på tv4 play om du har missat den!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Överlevarna, jobb och fläskfilé”

Kommentarer inaktiverade.