Helg och jobbvecka

I morgon börjar Nicklas semester och min första hela jobbvecka. Trist tajming men det gick inte att ordna på många andra sätt. Hur vi än vred och vände på det fick vi ändå bara två veckor ihop. Jaja, vi ska ju på weekend till Stockholm i slutet av augusti så det får la duga. Jag förlängde vår vistelse under Formex till 3 dagar så vi hinner med lite Stockholmssightseeing och (viktigast av allt) hinner besöka Titanic-utställningen som Sjöhistoriska anordnar och Vasamuseet. Titanic-utställningen är en Josse-grej och Vasa en Nicklas-grej. Formex är väl kanske mest en Josse-grej men Nicklas följer så lydigt med ändå 😉

Nicklas semester startade väl egentligen i fredagseftermiddag eftersom han tog ledigt några timmar för att vi skulle kunna åka till Jkpg och köpa en ny mobil till mig. Jag har nästan haft ont i magen över att behöva byta mobil för jag vill verkligen inte! Min gamla har varit en underbar trotjänare i 4,5 år! Men den senaste tiden har skärmen börjat strejka och det vållar en del problem eftersom jag inte kan se missade samtal och får starta om mobilen titt som tätt för att kunna använda den. Men som sagt 4,5 år, det är läääänge i mobiltid. Samsungfrälst som jag är kändes det svårt att välja något annat märke men butikerna har skrämmande dåligt utbud av Samsung. Är bara Sony-E så långt ögat kan nå. Nicklas påstår att det är för att Sony-E säljer men det gör inte Samsung. Jag har en egen teori kring det där. Nämligen att Sony-E säljer bra därför att de inte håller så folk tvingas köpa nya stup i kvarten, medan Samsung i sin tur håller flera år och därför är Samsungmobiler ingen bra affär för butikerna. Slut på teori.

Jag lyckades i alla fall hitta en Samsung som jag gillade, en rosa-lila Samsung S5600. Grämer mig lite att kameran bara är på 3,2 mpx, men kameramobilerna är ju så jäkla stora! Jag är inte pigg på att gå omkring med en tegelsten i väskan… Får bli en rejäl kameramobil nästa gång, förhoppningsvis har tekniken gått framåt lite då.

ny-mobil-2ny-mobil-3ny-mobil-1
Bilder: Samsung.se

När vi ändå var i Jkpg tog vi ett varv inne på A6 och Ikea. Blev inget vidare shoppande men däremot fick Nicklas sig sin dagliga dos av brudgluttande när Jessica Andersson stod inne i en bokaffär och signerade sin bok ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var”. Ja, inte är hon ful direkt den där fröken. Fast Nicklas påstod att det var hennes kändisskap som fick honom att glo.Men jag har mycket svårt att tänka mig att hans ögon rullat ur sina hålor och dreglet börjat rinna om det hade varit Martin Stenmarck som stått där i bokhandeln… :mrgreen: Ångrade att jag inte passade på och köpte hennes bok för nu när jag läst om den så verkar den ju faktiskt ganska bra. Jag älskar ju att läsa självbiografier.

Det blev också en tur till Ikea där Nicklas köpte en gose-anka till Fia. Inget konstigt med det om det inte vore att  den där ankan spelar någon gullig truddelutt liknande sådan man drar igång till bebisar som ska sova! Jag töntförklarade  stackars Nicklas men fick sedan äta upp det när vi kom hem och Fia tog sig an den där ankan som sin nya bebis. Hon går runt med den hela tiden och snuttar som en galning på den stackars ankan som nu är alldeles stel och blöt av hennes snuttande. Tur att Nicklas ska till Jkpg igen den här veckan, då får han minsann ta sig in på Ikea och köpa fler låtande snutteankor till Fisen :mrgreen:

fia-med-snutteankan

Nu ska vi käka här. Nicklas har gjort planka, den här helgen också 😉 Jaja, jag klagar inte för det är gottgottigottgott!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Helg och jobbvecka”

  1. Du vet ju att min mobil krånglar och har gjort det ett bra tag… Jag känner ju som du inför att byta. men det kanske är dags? :S

Kommentarer inaktiverade.