Man måste få skratta lite också

Dagens telefonsamtal:

Nicklas: Vad säger du om att vi fixar en festmåltid i kväll. Jag har ju fått lön idag.
Josse: Festmåltid??? Mat menar du? Eller vad…
Nicklas: Ja, hmmm, jag tänker mig, kanske… godis.
Josse: Godis!? Men det är ju inte mat! Du är ju knäpp *fniss*
Nicklas: Ehh, ja, okej. Kanske mer… Jag tänker mig något gott, som hmmm. MAJS!
Josse. Majs!?

Jag valde att avsluta samtalet där då en stark känsla av att ha en aningen kokko sambo plötsligt slog mig lika hårt som skrattanfallet som bubblade upp ur magen. Det ska bli mycket intressant att se vad denna ”festmåltid”egentligen kommer att innehålla :mrgreen: Min underbaraste Nicklas!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Man måste få skratta lite också”

Kommentarer inaktiverade.