Studentpresent

Storsäljaren på Presenteriet just nu är fyll-i-boken Till Studenten. Kanske inte så konstigt iofs i dessa studenttider 😉

till-studenten-scannad-framsida-copy

Förresten så är tävlingen tillsammans med Husmusen nu avslutad. Vinnare blev Lovisa för sitt roliga presenttips och den kreativa idén kring att använda Ernst nyckelöppnare som halssmycke i ett halsband. Kul idé!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Studentpresent”

  1. Satt å tittade på en inspelning med filmkameran från våran student och bal. Roligt, de roligaste var två herrar du kan säkert lista ut vilka den ena från min klass å den andre från din, när de gick på balen. De såg lite bortkomna ut på filmen…Hoppas att de inte läser detta 😉

  2. Ja herregud, vår student! Känns som hundra år sedan. Jag plockade fram mina vita byxor som jag hade på studenten, stl 36… In my dreams att jag kommer i dem längre! Hahaha, klarar ändå inte av att slänga eller sälja dem. Jag drömmer vidare istället… 😉 Samma sak, fast ännu tightare, med balklänningen. Fast den var ju för liten redan på balen, fick sitta rak i ryggen som en pinne för att den inte skulle spricka. Tur att vi inte har bal nu när jag går ut i H-stad för då hade ångesten över att inte komma i gamla balklänningen varit STOR 😉

Kommentarer inaktiverade.