Jag tar tillbaka det där!

Jag får nog lov att ta tillbaka mitt tidigare allt för modig inlägg om att bli klar med uppsatsen i tid. En, av mina ynkliga två, tydliga källor (två uppsatser) för tidigare forskning om det min uppsats behandlar är gone with the wind.
Uppsala Universitet har varit otroligt hjälpsamma med det här, men trots att den snälla och hjälpsamma damen på Pedagogisk institutet har vänt upp och ner på både arkivet och biblioteket går den uppsatsen inte att finna. Inte ens referensexet. finns kvar! Vilket är en ”dödssynd!”, som den hjälpsamma damen uttryckte det. Dödssynd eller inte, I am so kööööörd! Jo, man kan faktiskt säga att nästan hela min uppsats hänger på den där försvunna uppsatsen, det finns liksom inte så mycket mer tidigare forskning att ta till.
Vad händer nu?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Jag tar tillbaka det där!”

  1. Svar: Ja visst har jag en söt bebis, du har med en söt liten bebis=) Ja jag måste köpa den boken, den verkar bra.

Kommentarer inaktiverade.