Alla hjärtans dag

För min del har den här alla hjärtans dagen gått ut på att kränga hjärtplättpannor till shoppingsugna danskar på gjuteriet. Gick sådär med just hjärtplättpannorna, de ville hellre handla en massa annat 😉
Danskar ja, det är dansksäsong på jobbet nu. Under maj-juni och august-september är det tysksäsong, under juli-augusti svensksäsong och under februari-april dansksäsong. Jag antar att det är sportlovstider även i Danmark nu för de flesta av mina kunder under dagen har varit klädda i skidkläder, antar att de är besökare på Isaberg.
Jag fick även celebert besök av Anna och Magnus idag. De kom in en kvart innan stängning men jag var så pratsugen så de fick vara kvar och tjöta i 45 min med mig. Det var trevligt, var länge sedan vi pratade. Åkte i alla fall från jobbet 45 min efter stängningsdags idag. Haha, när chefen ser att jag inte larmat på förrän vid kvart i 5 undrar han nog hur jäkla lång tid jag tar på mig att räkna kassan. Men jag har inte betalt för den tiden, kanske borde poängtera det så ingen tror att jag får lön för att stå och tjöta :mrgreen:

När jag kom hem fick jag mig en fin överraskning. Ett blomsterbud hade varit här och lämnat en stoooor bukett tulpaner. Och de var inte från Nicklas 😉 ”Från Linda” stod det på kortet. Hmmm… Jag var tvungen att ringa Linda S för att kolla om det verkligen var hon. Det var det! Hon hade varit med på någon tävling via blomsterfrämjandet och skickat in flera olika bidrag. Därför var det visst fler än jag som hade fått blommor från henne idag. Jättefin bukett Linda, tack!

                                      tulpaner2.jpg      tulpaner1.jpg

Var uppe och fotade lite på övervåningen innan också. Nu har vi två rum och ett dass däruppe. Helt otroligt! Vilken känsla. Snickarna kommer tillbaka nästa vecka för att gipsa klart allt och sätta in mitt runda fina fönster. Yes, that is right. Jag har ett runt fönster. Morfar kände någon som kände någon som hade ett liggande. Kan man ha mer tur!? Börjar dock få lite panik över att välja tapeter, det finns ju så mycket att välja på! Anna sa idag att jag faktiskt har haft fem år på mig att välja ut lämpliga tapeter till övervåningen, hon har en poäng… 😉

                                 overvaningen21.jpg      overvaningen20.jpg

Nu ska jag kolla på Melodifestivalen, är några bra artister med idag så mina förväntningar är höga.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.