Fullt hus

Nu är här fullt ös! På övervåningen grejar två snickare med att rikta taket i stora rummet och utanför altandörren kör en liten söt grävmaskin omkring och ska gräva för plattan till uterummet. Trevligt!

Jag har nog lyckats övertala Nicklas om att vi ska ha ett runt fönster på väggen vid trappen. Hurra hurra! I morse sa han att jag får åka till Halmstad och hämta det isf och det är ju nästan som att han har sagt ja. Jag vet att det hade blivit skitsnyggt!
Nu är det dags att börja fundera på hur vi ska göra med trappan också. Först var jag inne på att vi skulle slipa och bara olja in stegen och måla det andra vitt och sedan var jag inne på att allt skulle målas vitt. I morse skickade Nicklas ett mail där de hade betsat stegen med en nästan svart färg. Snyggt, men jag är lite orolig att det blir för mörkt. Hallen är så liten och även om det sätts in ett fönster tror jag att vi kommer behöva hjälpa ljuset lite på traven. I-lands problem eller vad :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Fullt hus”

  1. Hej! Såg att ni varit inne på vår husblogg. Vi är helnöjda med vår mörkbetsade trappa, bryter av perfekt mot allt det vita! Och så ska ni oxå ha ett runt fönster vad jag förstår? Vore kul att se bildbevis sen.

Kommentarer inaktiverade.