På tiden

I flera år har jag nu samlat gamla kläder som inte längre passar eller tilltalar mig. Även Nicklas kläder har jag samlat. I kassar under skrivbordet har de stått och tagit onödig plats. Så nu var det verkligen på tiden att jag lade ut skiten på Tradera. Eller skit och skit. Vissa grejer är inte använda alls medan annat är använt max 1 gång. Jag kan t.o.m. säga när den där enda gången var, exempelvis juldagen och julafton ;-). Hur onödigt är det inte att köpa kläder som man bara menar använda 1 gång! Hmm, och hur pissigt är det inte att behöva sälja kläder för att de har blivit för små… Aj aj aj. Vissa kläder svider det lite att behöva lägga ut. Min jeanskavaj från Only hade jag gärna behållt, det pickiga linnet från Sister point och det lila linnet med tigertryck från Vero Moda. Mitt hjärta gråter en skvätt över att tiden då jag faktiskt kunde klämma mig i dessa kläder sedan länge är förbi ;-) Jag övertalade Nicklas att lägga ut en av hans Dahlin skjortor. Knappt använd, vilket känns lite tradigt. Men även där måste vi vara realistiska, släppa taget och låta skjortan leva det liv den förtjänar, inte leva instängd i en Ge-Kås påse!
Jag har väl inte ens lagt ut en tredjedel av allt som vi har samlat på oss i Ge-kås kassarna. Mycket finns kvar, men jag överväger starkt att lämna det i UFF-containern istället. Det är så mycket jobb med att lägga ut allt på nätet, betydligt smidigare att ta bilen bort till UFF och kasta in Ge-Kås kassarna där.
Tänk sen när auktionerna går ut då! Hur mycket jobb blir det inte då när man ska skicka allt!? Vad tusan har jag gett mig in på? :mrgreen:

Mina auktioner hittar du här. 

Btw, om jag inte får mina kläder sålda, oddsen är små och hittills är det ganska dött, så får ni höra av er om ni är sugna på något plagg för då skänker jag bort ”skiten” 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.