Juldagen -08

Denna juldagsmorgonen spenderas på samma sätt som vi brukar, jag och Nicklas, tittandes på någon av de filmer vi fått i julklapp. Vi började med Arn II och kollar just nu Lost box4. Har blivit tradition  att jag och Nicklas åker till mamma på juldagen och hjälper dem att äta upp resterna av jumaten, så nu måste vi snart sluta glo på tv och göra oss iordning. Mmmm, det är sååå gott med julmat! Igår hos Nicklas föräldrar åt jag liiiite mer än jag borde ha gjort. Men fan va gott det var! Det bästa med julen är att man får käk hos folk och därmed slipper laga mat själv! Hel 4 dagar i rad är käket fixat för en. Dagen innan julafton hos pappa, julafton hos Nicklas föräldrar och mamma, juldagen hos mamma och annandagen hos mormor. Sen är det ju lördag efter det och då kan man kosta på sig en lördagspizza :mrgreen:
Julafton försvann fort, som alltid. Man går upp på morgonen och vips så står man framför dasspegeln och borstar tänderna för kvällen 😉 Inte riktigt kanske men nästan.
Fia fisråtta körde järnet igår. Hon bråkade och busade med Northon och käkade ben tills hon knappt fick någon luft längre. Helt död var hon när kom till mamma på kvällen. Var likadant förrra året. Hon orkar inte med så mycket den där hunden. Hon är helt död idag också. Ligger och snarkar järnet på Nicklas mage just nu. Snuffelfisen.
Vi fick så fina julklappar igår alla tre! När vi var hos pappa i tisdagskväll ville de att vi skulle öppna ett paket redan där. Det var en skål för guldfiskar! Jag har ju tjatat och tjatat om den där jäkla skålen med fiskar som jag vill ha på dass. Mycket mysigt att sitta och kissa och titta på fiskarna! Jag blev jätteglad! Hällde vatten i skålen på kvällen och lade i en syretablett igår. Vet inte om man måste vara så noga med det där med att låta växterna stå ett tag innan man släpper i fiskarna när det är en sådan lite skål. Är väl bara stora akvarium man måste göra så med. Undrar om man kan ha två fiskar i? Nicklas och jag har lite svårt att komma överrens om vilken fisk vi ska ha… ;-) Vill åka upp till zoogrottan idag!!! Men de har nog inte öppet på juldagen… Får hålla mig till tåls.
Lite fler grejer som jag fick:

julklapp9.jpg          julklapp8.jpg         julklapp6.jpg 
Tomte från Cult Design   Blomma av farmor        More of Scandinavia temuggar

julklapp5.jpg          julklapp4.jpg         julklapp3.jpg 
Ittala Kiwi ljusstake               Halsband                    Örhängen

julklapp2.jpg         julklapp1.jpg         julklapp.jpg
Boda Nova       Fiskskålen. OBS är en      Maffigt Strykjärn
vinglas              plastfisk i nu 😉

Fick också en pyjamas av min syrra. Tar inte kort på den för jag har den på mig just nu ;-), Desperate housewifes kokbok! (visste inte ens att den fanns, mycket bra grej!), boken ”Emma Mias dotter”, påslakanset, gooooodis, en film om hundspråk (fick av brorsan men har köpt den själv :mrgreen: ), pengar, Aco Bodylotion juledition och ett Lasse Åberg vinglas så nu har jag 11 st.
Är jättenöjd med min julafton och alla fina klappar!  
Shit, nu måste jag in i duschen! Sena som vanligt….

Jisses man glömmer ju hälften! Efter duschen när jag skulle ta på parfym… JUST DET! Fick Kate Moss parfym också ju. Luktar jättegott! En ny favvo. Slängde en blick bland smycken. Visst fasen! Fick ett halsband av mamma också. Ett med stora kulor. Sådant där Nicklas kallar julgranskulshalsband 😉
Nähe, nu måste jag stressa lite igen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Juldagen -08”

  1. Jodå, den har redan gjort det. Jag fattade inte att man var tvungen att fylla den med vatten så första dygnet låg den och flöt upp och ner. Såg mindre trevligt ut… Men sen kom Nicklas som en räddande ängel och ”fick liv i den”. Så nu ligger han där på bottnen och njuter 😉 Men han åker ut (fisken alltså) när jag fått i en växt och levande fisk(ar?). Kanske får han en hedersplats bredvid skålen istället?

Kommentarer inaktiverade.